Acasă Actualitate Timișorenii au venit în număr mare la Parcul Primăverii, deschis de Consiliul...

Timișorenii au venit în număr mare la Parcul Primăverii, deschis de Consiliul Județean Timiș la Muzeul Satului Bănățean – foto

DISTRIBUIȚI

Interesul timișorenilor e unul ridicat încă din primele zile pentru Parcul Primăverii, evenimentul gândit de Consiliul Județean Timiș pentru sărbătorile pascale, la Muzeul Satului Bănățean. În ciuda vremii reci și ploioase, ei au venit în număr mare să participe la evenimentele din program.

Parc de aventuri, treasure hunt, ateliere de pictat și încondeiat ouă, prestații ale teatrului Merlin, toate sunt incluse în cadrul evenimentului deschis vineri după-masă. În prima seară vedeta zile a fost Subcarpați. Sâmbătă, la prânz, un număr important de spectatori s-a strâns la scena mare de la Muzeul Satului, acolo a avut loc Festivalul Fanfarelor. Printre invitați a fost și Ovidiu Lipan Țăndărică, alături de Fanfara 10 Prăjini. Seara se încheie cu un concert Loredana.

”Timp de 11 zile, la Muzeul Satului, vă așteptăm într-un loc de poveste, să petreceți timp în natură alături de cei dragi, la ateliere creative, concerte și multe acțiuni realizate de cele șase instituții de cultură finanțate de Consiliul Județean Timiș. Am început astăzi cu multă energie bună, așadar vă invit să aruncați o privire pe programul evenimentului pe www.parculprimaverii.ro și să alegeți acele activități care simțiți că vă reprezintă și vă conectează la cultură! ”, a spus Alin Nica, președintele CJ Timiș.

Comentarii

comentarii