Acasă Actualitate Timişorenii, invitaţi astăzi la primărie, la dezbatere publică pe tema rectificării bugetului

Timişorenii, invitaţi astăzi la primărie, la dezbatere publică pe tema rectificării bugetului

835
DISTRIBUIȚI

Timişorenii sunt invitaţi luni 3.12.2018 la dezbaterea publică organizată de primăria Timişoara, în sala de consiliu, de la ora 12.00, pe tema rectificării bugetare pe perioada care a mai rămas din acest an.

În urma rectificării ar urma să primească bani mai mulţi Poliţia Locală pentru cheltuieli de personal (2,11 milioane de lei), Direcţia Fiscală (1,08 milioane de lei), aparatul de specialitate al primarului (1,2 milioane de lei) şi o mica sumă pentru Clubul Sportiv Municipal. În schimb, vor pierde sume Serviciul Şcoli Spitale (1 milion de lei), Medicina Şcolară (3,1 milioane de lei) şi Teatrul German (565 mii lei).

După dezbatere, de la ora 16.00 va fi convocat deîndată plenul Consiliului Local, care va vota acest proiect de rectificare, unde, dacă proiectul va cădea, unii angajați ai primăriei nu vor primi salarii.

Proiectul are de fapt două puncte şi a picat în plenul de miercurea trecută. Primul punct vizează aprobarea de către aleşii locali a împtrumutului de 101 milioane de lei pentru asigurarea funcţionării Colterm în sezonul de iarnă, împtrumut care a fost deja aprobat de consilieri şi care ar fi trecut fără pobleme şi acum. Dar punctul 2 viza aceste mutări de bani între diferite sructuri ale primăriei şi a fost considerat ca o “intenţie ascunsă” a edilului de a masca măririle salariale.

 

Comentarii

comentarii