Acasă Administraţie Timișorenii sunt nemulțumiți de promisiunile mincinoase ale primarului Nicolae Robu. Deschiderea Pasajului...

Timișorenii sunt nemulțumiți de promisiunile mincinoase ale primarului Nicolae Robu. Deschiderea Pasajului Jiul se amână… din cauza ploilor

DISTRIBUIȚI

Nedeschiderea Pasajului Jiul, la 30 septembrie, îi aruncă pe participanţii la trafic din Timişoara de la extaz la agonie. Mai ales că edilul promitea că i s-a promis de către constructori că aşa va fi: pe 30 septembrie, se taie panglica odată cu deschiderea completă a Pasajului Jiul.

Acum, aflăm că am avut mari precipitaţii care au udat într-atât de mult pasajul, încât nu se pot încheia lucrările.

„La Jiul şi Popa Şapcă, din păcate, ploile au perturbat activitatea – terasament, turnare primul strat de beton, stratul de armături, reţeaua de degivrare şi iar beton, lucrări care nu se pot face pe timp de ploaie, de umiditate. Luni seară se lucra. La Popa Şapcă, chiar sub pasaj, s-a turnat deja betonul pentru suport pe vreo 40% din suprafaţă. (…). Este mult de lucru sub aceste pasaje. Când sunt gata, nici nu-ţi poţi imagina că sub ele mai este câte o uzină de epurare a apei şi alte elemente de infrastructură cam cât un bloc cu 4-5 etaje. La Jiul se lucrează la zona pietonală”, spunea primarul Nicolae Robu, marţi, ceva mai lipsit de entuziasmul debordant de altădată.

Nemulţumirile timişorenilor se văd în postările de pe facebook:

Alin Andrei Gorscovoz: ”În 30 septembrie NU se va inaugura pasajul Jiul, aşa cum tot promitea Robu. Vinovate sunt ploile. Evident că Robu nu se aştepta ca în septembrie să fie vreo 3 zile în care plouă… doar Timişoara este în deşertul Atacama unde plouă o dată la 10 ani.

Când anunţi un termen pentru finalizarea unei lucrări ţi cont de factorii care pot genera întârzieri, în cazul nostru ploile. Era suficient să vezi care e media zilelor ploioase în luna septembrie în ultimii 10 ani şi aveai o marja de siguranţă. Mai bine recunoşti că întârzierile au avut alte cauze decât să dai vina pe vreme”.

Goran Mrakicde: ”Aşa se întâmplă cu domnul Robu, minciuni a spus că se termină mai devreme de termen. Cine a calculat exact ştie că termenul este august 2017, dar…”

Ion Pop: ”Mincinosule! La Jiul, înainte de furtună şi ploi, în fiecare dimineaţă lucrau doar câţiva muncitori şi NU la partea de compactare/armare/cofrare/beton. Se lucră foarte timid la asfaltare în partea dinspre gară. Atât! Voiam să pun spre edificare link-ul spre camera video de pe Republicii, dar se pare că nu funcţionează. Coincidenţă sau nu …”

 

Comentarii

comentarii