Acasă Sport Timișul are Campionat de Autoslalom. Prima etapă va avea loc la Periam

Timișul are Campionat de Autoslalom. Prima etapă va avea loc la Periam

DISTRIBUIȚI

Asociația „Clubul Sportiv DANIELA ZAHARIE” dă startul în Campionatul Județean de Autoslalom Timiș. Prima etapă va avea loc la Periam, sâmbătă 30.03.2019.

Campionatul Județean de Autoslalom, care se adresează în special amatorilor sportului cu motor, propune un calendar cu 6 etape pentru anul 2019. Astfel, se vor desfășura runde în următoarele localități: Periam (martie), Mașloc (mai)  Variaș (iunie), Lovrin (iulie), Timișoara  (august) și Giroc (octombrie).

Ultima zi în care piloții se mai pot înscriere este mâine, 28.03.2019. Până în acest moment, s-au înscris 47 de concurenți, din maximul  de 50 admiși  și 7 echipe, ceea ce anunță  un duel al echipelor și o luptă acerbă pentru podium.

Organizatorii recomandă acest tip de competiție tuturor, indiferent de vârstă, atât timp cât pilotul are peste 18 ani și permis de conducere. De asemenea, ceea ce vine ca noutate în anul 2019 este premierea de final de an pentru cel mai bun copilot. Membrii echipei de raliu „Sport Masters Year 2012” încurajează piloții să formeze un echipaj alături de un copilot și speră să ofere astfel o rampă de lansare pentru aceștia, în campionatele în care este obligatorie și prezența unui copilot.

Traseele etapelor Campionatului Județean de Autoslalom Timiș vor fi diferite față de cele din anul trecut. Organizatorii doresc sa ofere trasee mai rapide, însă la fel de sigure pentru concurenți și pentru public.

„După succesul înregistrat de evenimentele organizate de noi anul trecut, pasul logic era să trecem la organizarea unui campionat. Menținem obiectivele principale: accesul sportivilor amatori la competiții automobilistice, promovarea sportului și îmbunătățirea siguranței rutiere. Mulțumim tuturor partenerilor pentru contribuția adusă și rugăm publicul să respecte măsurile de siguranță specifice competițiilor automobilistice”, ne-a declarat Alin Zaharie, directorul sportiv.

Programul „Cupei Periam” din data de 30 martie este următorul:

ora 9:00 – termenul limită de prezentare a echipajelor în comuna Periam, str. Mureșului

ora 9:00 – 9:30 – verificări administrative și tehnice

ora 9:30 – ședința tehnică cu concurenții

ora 10:01 – primul start PS1

ora 17:30 – festivitatea de premiere

Sâmbătă, 30 martie 2019, traficul public va fi restricționat între orele 9:00 și 16:30 în comuna Periam, în zona str. Mureșului, str. Viorelelor, str. Armoniei, str. Stejarului.

Mai multe detalii pot fi găsite pe pagina de Facebook a echipei „Sport Masters Year 2012” precum și în evenimentul: https://www.facebook.com/events/1924537480989632

Comentarii

comentarii