Acasă Administraţie Timișul are de marți un nou subprefect. Raul Ambruș a depus jurământul

Timișul are de marți un nou subprefect. Raul Ambruș a depus jurământul

DISTRIBUIȚI

Marți, 24 aprilie, Raul Ambruș, noul suprefect al județului Timiș, a depus jurământul de investire în funcție, în cadrul unei ceremonii desfăşurate în sistem videoconferinţă a Prefecturii, în prezenţa reprezentanților Ministerului Afacerilor Interne și a prefectului Mihai Ritivoiu. El fusese numit de guvern luni

Raul Ambruș are 33 de ani, este absolvent al Universității Politehnica Timișoara și a fost ales consilier local în Consiliul Local Timișoara, în mandatul 2020-2024. Ales pe listele PNL, el a fost consilierul care a completat majoritatea necesară pentru USR, votând alături de aceștia, după ce se ”certase” cu cei de la PNL, în urma scandalului cu alegerile pentru PNL Timișoara.

În urmă cu scurt timp a înființat Partidul Liberal și era parte a coaliției care îl susținea pe Dominic Fritz, în lupta pentru un nou mandat de primar al Timișoarei. Pe data de 12 aprilie și-a anunțat trecerea cu carnetul de membru la cei de la PSD, ca urmare a deciziei coaliției din care făcea parte, de susținere a candidaturii lui Alin Nica la funcția de președinte al consiliului județean.

Comentarii

comentarii