Acasă Politica Timișul are nevoie de bani de la buget în plus pentru numeroase...

Timișul are nevoie de bani de la buget în plus pentru numeroase proiecte. Simonis cere spirjin colegilor săi parlamentari

1396
DISTRIBUIȚI

Alfred Simonis, liderul social – democrațiilor timișeni cere în continuare ca parlamentarii de la toate partidele să i se alăture și să depună împreună amendamente la bugetul de stat, favorabile județului. Cei patru parlamentari de Timiș ai Partidului Social Democrat au depus numeroase amendamente la Legea Bugetului de Stat pe anul 2021, intrată astăzi în dezbaterea celor două camere legislative.   

“Reiterez apelul pe care l-am făcut tututor parlamentarilor de Timiș, indiferent de culoarea politică, să se ralieze la aceste demersuri ale noastre care încearcă să aducă plusvaloare într-o serie de domenii extrem de complexe pentru comunitatea timișeană: Timișoara – Capitală Europeană Culturală, Institutul Regional de Oncologie, Terminal plecări – curse externe la Aeroportul Internațional din Timișoara, Sala Polivalentă și Stadion. Am vizat, de asemenea, pe lângă aceste investiții majore, încă 135 de obiective punctuale pe care le-am primit de la reprezentanți ai majorității U.A.T.-urilor din Timiș, indiferent de culoarea politică a primarilor, chiar și de la primari PNL. În calitate de președinte al PSD Timiș și de lider al grupului PSD din Camera Deputaților, voi susține în permanență și necondiționat, și în acest an dar și în perioada următoare, orice fel de amendament sau propunere din partea oricărui parlamentar, care vizează atragerea de fonduri pentru obiectivele de investiții majore ale județului”, spune Simonis.

 În ultimii 31 de ani, din păcate, majoritatea guvernelor post decembriste au neglijat Timișoara considerând-o un pol economic puternic, capabil să se autofinanțeze, însă această viziune s-a dovedit a fi greșită, lăsând în urmă municipiul nostru în privința infrastructurii de transport, a infrastructurii sanitare, a infrastructurii sportive, mai spune liderul PSD Timiș.

“Cred că a venit momentul să lăsăm deoparte disputele politicianiste, diferențele doctrinare și să ne raliem cu toții unui numitor comun: dezvoltarea investițiilor majore și strategice pentru județul Timiș”, a încheiat acesta.

Comentarii

comentarii