Acasă Actualitate Timișul va avea reprezentant în cadrul rețelei ”Construirea Europei cu consilierii locali”....

Timișul va avea reprezentant în cadrul rețelei ”Construirea Europei cu consilierii locali”. Alexandru Iovescu, ales de CJ Timiș să plece la Bruxelles

DISTRIBUIȚI

Alexandru Iovescu, consilier județean din partea PSD, va reprezenta Timișul la nivelul Comisiei Europene, în cadrul rețelei ”Construirea Europei cu consilierii locali”. El va duce la Bruxelles problemele comunității într-unul din cele mai înalte foruri. 
Social-democratul de 35 de ani a fost desemnat să reprezinte Consiliul Județean Timiș într-o rețea a aleșilor locali din toată comunitatea europeană.
,,Cu responsabilitate am primit nominalizarea colegilor mei din Consiliul Județean Timiș pentru a reprezenta Timișul în cadrul rețelei <<Construirea Europei cu consilierii locali>>, lansată de către Comisia Europeană în contextul Instrumentului european de redresare NextGenerationEU. Comisia Europeană își propune să creeze o rețea a aleșilor locali care să comunice cu privire la Uniunea Europeană în cadrul unei alianțe fără precedent între structurile europene și cele locale de guvernământ. Proiectul ne va permite să aducem Uniunea Europenă mai aproape de cetățeni, să aducem politicile europene în dezbatere în comunitate. Cred că Europa se construiește prin acțiunile fiecăruia dintre noi și trebuie să răspundă nevoilor locale prin generarea de soluții europene adaptate nevoilor comunităților românești. România are nevoie de mai multă implicare la nivel european pentru a se moderniza inteligent și sustenabil folosind fonduri europene.”, spune Alexandru Iovescu.

Comentarii

comentarii