Acasă Economic Timp de 2 zile ”Orașul Joburilor” Angajatori de TOP Timișoara a fost...

Timp de 2 zile ”Orașul Joburilor” Angajatori de TOP Timișoara a fost vizitat de 4000 de candidați în căutarea unui loc de muncă

DISTRIBUIȚI

Pe 15-16 martie, la Centrul Regional de Afaceri, a avut loc Angajatori de TOP Timişoara. 4000 de vizitatori, 70 de companii, peste 3000 de joburi și zeci de workshop-uri și conferințe sunt cifrele care definesc ediția din această primăvară.  

Care sunt așteptările angajatorilor după târgul de carieră Angajatori de TOP? Principalul obiectiv pe care îl au companiile prezente constă în identificarea candidaților potriviți pentru rolurile pe care le au deschise. În plan secundar, pentru angajatori este importantă vizibilitatea companiei pe piața muncii, numărul și calitatea CV-urilor primite, precum și calitatea interacțiunii cu candidații prezenți la eveniment.

Ediția cu numărul 14 Angajatori de TOP Timișoara le-a propus candidaților rolul de turiști în „Orașul joburilor”. Pentru 2 zile, evenimentul Angajatori de TOP s-a transformat în locația pe care niciun candidat în căutarea unui loc de muncă nu trebuia să o rateze. Târgul de joburi Angajatori de TOP Timișoara le-a creat candidaților cadrul potrivit pentru interacțiunea cu cele 70 de companii prezente, aducându-i mai aproape de a obține jobul dorit.

4000 de vizitatori au fost prezenți în cadrul târgului de carieră Angajatori de TOP Timișoara. În următoarea perioadă CV-urile lor vor fi analizate de specialiştii în recrutare, iar dacă se potrivesc cu cerințele joburilor, vor fi chemați la un prim interviu.

“Nokia România plănuiește să angajeze anul acesta aproximativ 150 de ingineri (Telecom, Informatică, Software Test), specialiști pre-sales, project manageri. Focusul și anul acesta este pe inovație/tehnologie, iar oportunitatea este de a lucra cu tehnologii de ultimă generație” – Adelina Sabou, HR Specialist, Nokia.

“În ultima săptămână din luna martie vom invita la interviuri candidații eligibili identificați la târg” – Alexandru Badea, Specialist Recrutare, IPSO Agricultura.

“Am apreciat interesul participanților Angajatori de TOP pentru compania HELLA România. CV-urile colectate sunt o sursă extraordinară pentru a ne întregi echipele din fiecare locație. Departamentul de Resurse Umane va procesa toate CV-urile primite pentru a invita la interviuri potențiali colegi” – Nicoleta Tudor, Branding and Communcation Manager, HELLA România.

Cei care nu au ajuns la ediția din Timișoara și vor să se angajeze, pot participa și la ediția virtuală a evenimentului. Evenimentul Angajatori de TOP continuă cu o ediție virtuală, pe www.hipo.ro, în perioada 15 aprilie – 5 mai. Participarea la Angajatori de TOP Virtual este gratuită și se desfășoară pe portalul de carieră, www.hipo.ro. Participanții trebuie să își creeze un cont sau să-și actualizeze CV-ul pe www.hipo.ro, iar ulterior pot interacţiona cu platforma evenimentului, vor putea vizita standurile online ale companiilor, pot vizualiza joburile disponibile şi cerinţele solicitate de angajatori, respectiv pot aplica la joburi şi se pot înscrie la seminarii online (webinarii).

Mai multe detalii despre următoarele evenimente Angajatori de TOP sunt disponibile pe www.hipo.ro

Comentarii

comentarii