Acasă Cultura Tineri artişti de pe patru continente vin la Timişoara, la Concursul Internaţional...

Tineri artişti de pe patru continente vin la Timişoara, la Concursul Internaţional de Interpretare şi Creaţie Artistică Young Artists

1408
DISTRIBUIȚI

Timişoara devine în această săptămâna leagăn internaţional al artei tinerelor talente din lumea întreagă, care vor participa la Zoung Artists, pentru că cea de-a VII-a ediţie a Concursului Internaţional de Interpretare şi Creaţie artistică “Young Artists” va avea loc în capitala Banatului, în perioada 1-3 iunie 2018.

Acţiunea este organizată de Societatea Internaţională de Studii Muzicale din Timişoara, în parteneriat cu Colegiul Naţional de Artă “Ion Vidu” şi este cofinanţată de Consiliul Judeţean Timiş, transmit organizatorii.

Ediţia din acest an reuneşte 550 de concurenţi din România, Serbia, Ungaria, Grecia, Belgia Suedia, Ucraina, Maroc, China şi SUA, înscrişi la secţiunile Muzică tradiţională, Interpretare instrumentală, Interpretare vocală, Teatru şi Dans.

Juriul este alcătuit in cadre didactice de specialitate şi artişti timişoreni.

Probele de concurs sunt publice şi se vor desfăşura după următorul program:

Vineri (1 iunie), în Sala festivă a Colegiului Naţional de Artă “Ion Vidu” (orele 10.00 – 20.00) secţiunile Muzică tradiţională, Interpretare Instrumentală, Canto Clasic.

Sâmbătă (2 iunie), în Sala festivă a Colegiului Naţional de Artă “Ion Vidu” (orele 10.00 – 20.30) secţiunile Interpretare Instrumentală – Pian; la Teatrul Merlin din Timişoara (10.00 – 15.00) secţiunea Muzică de Divertisment; la Sala Mică a Teatrului Naţional (16.00-17.00) secţiunea Teatru.

Duminică (3 iunie) în Sala festivă a Colegiului Naţional de Artă “Ion Vidu” (11.00 – 15.00) secţiunea Dans.

Intrarea este liberă.

Comentarii

comentarii