Acasă Actualitate Tinerii cercetători și profesorii din Timiș sunt invitați la webinarul Cum să...

Tinerii cercetători și profesorii din Timiș sunt invitați la webinarul Cum să câștigi FameLab 2021?

143
DISTRIBUIȚI

Tinerii cercetători și pasionaților de știință, precum și profesorii din Timiș sunt invitați la noul webinar intitulat Comunicarea în știință – Cum să câștigi FameLab 2021 – Science for a better future ce va avea loc, miercuri, 7 aprilie 2021, de la ora 18:00

Prezintă: lect.dr. Oana Barbu – Universitatea de Vest din Timișoara, dr. Diana Andone – Universitatea Politehnica Timișoara, Horia Gligor –  cercetător științific principal, jurnalist de știință, Cosmin Jitariuc – jurnalist senior, TVR Timișoara, Tudor Suciu – câștigător Famelab Romania 2019, student UVT.

Moderator:Ș.l. dr. ing. Silviu Vert – Universitatea Politehnica Timișoara, alumnus Famelab 2013

Dintre temele în dezbatere amintim: Cum poți explica un concept științific pe înțelesul unei public larg în cel mult trei minute?Cum îți poți organiza discursul astfel încât informația să fie riguroasă din punct de vedere științific și în același timp, originală?

Ediția 28 a seriei de webinarii Împreună Online este dedicată tinerilor cercetători și pasionaților de știință care se pregătesc pentru participarea la competiția FameLab 2021 – Science for a better future

”Folosește-te de recomandările și sfaturile foștilor concurenți și campioni ai competiției FameLab România, dar și a unor experți în comunicarea în știință și pregătește-te pentru participarea la una dintre cele mai mari competiții de comunicare a ştiinţei din lume.

Participanții vor primi un Open Badge (certificat digital deschis) – Împreună online”, îndeamnă organizatorii.

Comentarii

comentarii