Acasă Actualitate Tinerii penelişti au deszăpezit parcarea CJAS Timiş

Tinerii penelişti au deszăpezit parcarea CJAS Timiş

384
DISTRIBUIȚI

FOTO

Liberalii au pus vineri mâna pe lopeţi şi s-au dus în parcarea Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate (CJAS) Timiş pentru a o face… utilă. Asta pentru că în acel loc nu se mai putea parca din pricina munţilor de zăpadă.

Erau doar câteva maşini, puţine, care aveau lo, iar pacienţii şi medicii care se adresează CJAS nu au unde să-şi lase maşina, mai ales că în dreptul instituţiei strada e destul de îngustă.

 

„Dorim să venim în sprijinul medicilor care vin la casa de asigurări şi nu au loc de parcare, dorim să venim în sprijnul bolnavilor care au diverse probleme la casa de asigurări, în sprijinul celorlalţi care vin după diverse hârtii, pentru că birocraţia este destul de stufoasă. Nu sunt locuri de parcare, încercăm să le dăm o mână de ajutor şi să rezolvăm într-o măsură mică problema”, a spus Iulius Jugănaru, preşedintele Tineretului Naţional Liberal Timişoara.

Vor să mai facă curăţenie la spitale şi pe trecerile de pietoni

Peneliştii nu au stat la taclale, au pus mâna pe lopeţi, fiecare cu lopata lui, şi au dat zăpada cât ai clipi. Oamenii care treceau pe acolo se uitau curioşi la tineri cum curăţă strada, iar unii mai că s-ar fi pus şi ei… „Aici, pe strada Corbului, probabil că primăria ar fi trebuit să facă curăţenie, iar pe domeniul Casei de Asigurări probabil angajaţii sau o anumită firmă angajată de instituţie. Poate nu au avut bani, a nins foarte mult, nu au avut timp, personal, poate indiferenţa”, a spus Jugănaru. Tinerii penelişti vor să mai facă curăţenie şi la spitale, trecerile de pietoni, unde este multă zăpadă, iar oameni au dificultăţi în a circula în acele zone.

Comentarii

comentarii