Acasă Actualitate Tinerii voluntari de la Acasă în Banat îi fac casă nouă unei...

Tinerii voluntari de la Acasă în Banat îi fac casă nouă unei familii din Gătaia

DISTRIBUIȚI

Tinerii voluntari de la Acasă în Banat îi fac casă nouă familiei Iancu din Gătaia Timiș. “Obiectivul zilei de sâmbătă a fost să turnăm centura de beton la casa familiei Iancău”, spun tinerii.

Vremea a fost excelentă și 20 de voluntari au venit pe șantier să pună umărul la refacerea casei. S-a lucrat cu spor de dimineața de la ora 08.00 și până la lăsarea întunericului.

Montarea cofrajelor n-a fost deloc ușoară, deoarece zidurile existente erau foarte strâmbe, de grosimi diferite, unul mai înalt, altul mai scund, cu multe defecte și probleme.

Dar, până la ora 17.00 a fost totul gata și atunci s-a întâmplat minunea: a venit betoniera de la Maxagro, cu pompă cu tot, și s-a putut turna betonul.

“Cu această operațiune am consolidat casa și am pus o bază solidă pentru noul acoperiș. Mulțumim Maxagro pentru donația de beton și pentru disponibilitatea echipei care a stat peste program, special pentru acest caz! Le mulțumim tuturor celor care ne-au sprijinit până acum, cu donații și sponsorizări! Ne propunem ca sâmbăta viitoare să construim acoperișul, pentru care avem necesarul acoperit. Ne mai trebuie fonduri pentru a cumpăra materialele de finisaje și de aceea facem apel la toți cei care ne urmăresc și apreciază munca noastră să facă o donație, indiferent de sumă”, este mesajul tinerilor de la Acasă în Banat.

Iată conturile asociației:

Titular cont: Asociația Acasă în Banat

Cont LEI: RO26BTRLRONCRT0P53069801

Cont EURO: RO11BTRLEURCRT0P53069801

PayPal: acasainbanat@gmail.com

Revolut: 0748918091

Menționați în transfer „pentru casa Iancău Gătaia”.

Comentarii

comentarii