Acasă Actualitate Titu Bojin, fostul preşedinte al CJT, face apel la unitate şi la...

Titu Bojin, fostul preşedinte al CJT, face apel la unitate şi la solidaritate în lupta cu COVID19

464
DISTRIBUIȚI

În criza globală provocată de COVID19, Titu Bojin, fostul președinte al Consiliului Județean Timiș și viitorul președinte, după cum îi place lui să spună, are un mesaj simplu și de bun simț către politicieni și către toți cetățenii: ”Acum mai mult ca niciodată, trebuie să lăsăm deoparte orice fel de lupte meschine și inutile, să fim uniți, să ajutăm pe cei ce au nevoie”.

Bojin mai are un îndemn: ”Să stăm acasă și să ascultăm recomandările medicilor pentru a nu răspândi infecția cu Covid19!”

Iată întreg mesajul transmis locuitorilor județului Timiș:

”Dragii mei, după aproape patru ani de când n-am mai comunicat pe facebook, în aceste momente dificile pentru fiecare dintre noi, mă adresez tuturor prietenilor mei și timișenilor care mă cunosc.

Trăim vremuri cu care cei mai mulți dintre noi nu ne-am confruntat niciodată, însă trebuie să fim puternici, să respectăm recomandările medicilor. Acum mai mult ca niciodată trebuie să lăsăm deoparte orice fel de lupte meschine și inutile, să fim uniți, să ajutăm pe cei care au nevoie.

Cel mai important lucru rămâne protecția și împiedicarea răspândirii virusului, pentru această, cel mai benefic este, pe cât posibil, să stăm acasă.
Am convingerea că vom trece peste această pandemie și vom fi mai uniți și mai responsabili, dar asta depinde de fiecare în parte, de cât de implicați suntem și vom fi în aria noastră de activitate.

De-a lungul istoriei România și românii au fost supuși multor încercări, dar unitatea și credință în Dumnezeu i-a făcut să depășească orice încercare și să fie mai puternici.

Fiți încrezători și Bunul Dumnezeu ne va ajută să ieșim învingători din lupta cu acest dușman nevăzut! Cu prietenie”, este mesajul fostului președinte al CJT, Titu Bojin.

Comentarii

comentarii