Acasă Politica Titu Bojin, noul președinte al PUSL Timiș, a mărit numărul umaniștilor la...

Titu Bojin, noul președinte al PUSL Timiș, a mărit numărul umaniștilor la 665

DISTRIBUIȚI

Titu Bojin, noul președinte al Partitului Umanist Social Liberal Timiș, este asul din mâneca eurodeputatei Maria Grapini! El a reușit să adune 65 de noi membri, în două luni și jumătate. Numărul total al umaniștilor a ajuns la 665, în luna martie 2023.

”Organizația a început să se dezvolte în județ. Am atras 65 de noi umaniști, pe lângă oamenii pe care eurodeputata Maria Grapini îi avea în jurul ei, în partid, iar acum în jurul  nostru. Sunt oameni care vor și știu să se implice în comunitățile lor și să fie recunoscuți, să atragă alături de ei un nucleu de oameni în fiecare comună. Astfel, să putem discuta acolo alături de cetățeni, la firul ierbii, despre succesele, bucuriile sau necazurile fiecăruia și să le și rezolvăm problemele. Trebuie să spun că am lângă mine oameni deosebiți, foarte capabili și hotărâți să lupte pentru partid”, a declarat Titu Bojin, marți 7 martie.

El a mai explicat că intenționează să candideze la o funcție, dar nu a fixat care ar fi, dat fiind că în 2024 vor fi patru tururi de alegeri. ”Vom stabili cu conducerea partidului la nivel national la ce funcție voi candida!”, spune el. În acest context, Bojin a sugerat că ar fi bine să fie mai comasate, fiindcă 4 tururi de alegeri sunt prea multe înt-un an. Pe lângă consolidarea structurilor PUSL din teritoriu, Bojin încearcă, cu echipa pe care o coagulează în jurul lui, să fie unul dintre factorii principali care pot ajuta la bunul mers al lucrurilor.

”Dar o să spunem de fiecare data pe nume la tot ceea ce înseamnă guvernarea județeană în Timiș. Vom lucra la un program de guvernare alternativă pentru Timiș cu obiective concrete, pe lângă proiectele care au rămas de când am fost eu președinte al Consiliului Județean Timiș. Multe dintre proiecte au rămas abandonate și neterminate. În cei peste 7 ani de când am plecat de la CJT nu s-a întâmplat mai nimic. La ora actuală atât eu, cât și PUSL Timiș ne aflăm undeva în coasta partidelor mari și ne vom duce la 6-7% la alegerile locale de anul trecut. În alegerile parlamentare, europarlamentare și pentru președintele statului vom fi în alianțe politice. Pe mine vă puteți băza că veți vedea corectitudine, seriozitate și muncă, atât pentru partid, cît și pentru cetățeni și pentru eurodeputata Maria Grapini, cel mai activ europarlamentar român”, a concluzionat Bojin.

În alegerile parlamentare și europarlamentare, Bojin preconizează că PUSL va face alianță cu PSD și chiar cu alte partide.

 

Comentarii

comentarii