Acasă Politica Titu Bojin s-a înscris în ALDE și va candida la CJ Timiș

Titu Bojin s-a înscris în ALDE și va candida la CJ Timiș

1668
DISTRIBUIȚI

Titu Bojin, fost președinte al Consiliului Județean Timiș, a devenit membru al ALDE și va fi susținut la alegerile locale pentru o nouă candidatură la Consiliul Județean Timiș. 

„Întotdeauna am fost un om de centru-stânga și știu că ALDE, partid liberal autentic, își asumă și promovează măsurile sociale, și consider că este partidul în care îmi pot desfășura în continuare activitatea politică și de susținere a mediului antreprenorial în județul Timiș.

Îmi doresc acum, în bătălia pentru alegerile locale, ca intenția ridicată de vot pe care  mi-o acordă timișenii mei, așa cum arată sondajele de opinie din ultima perioadă, să o confirm în ziua votului și să reușesc să obțin, împreună cu ALDE, președinția Consiliului Județean Timiș.

Le promit tuturor timișenilor că, și eu, și colegii mei din ALDE care îi vor reprezenta alături de mine în Consiliul Județean, dar și în Consiliile Locale și în funcțiile de primari, vom duce la îndeplinire tot ceea ce am promis. Iar eu, personal, îi asigur pe timișeni că am rămas același om pe care îl cunosc și îl respectă de ani de zile!”, a declarat Titu Bojin după înscrierea în ALDE. 

Cu o vastă experiență politică, Titu Bojin s-a remarcat în administrația din județul Timiș prin funcțiile deținute, de președinte al Consiliului Județean Timiș (2012 -2016) dar și primar Remetea Mare în mai multe mandate, iar în prezent este consilier județean.

Autor al mai multor lucrări de specialitate, Titu Bojin este și profesor asociat al Facultății de Hidrotehnică din cadrul Universității Politehnica Timișoara, cursuri post universitare hidrotehnice.

”În continuare o să militez pentru o coagulare a tuturor energiilor pe zona de centru-stânga şi îi chem alături de mine, de echipa ALDE pe foştii mei colegi, pe cei care vor ca CJT să redevină un factor al dezvoltării administrative şi economice. Apreciez deschiderea manifestată de liderul ALDE, domnul Călin Popescu Tăriceanu şi sunt decis să merg la victorie”, a mai spus Bojin.

Comentarii

comentarii