Acasă Cultura TM20121. Concert extraordinar al Fanfarei Brigăzii 18 Decebal, în Piața Mocioni

TM20121. Concert extraordinar al Fanfarei Brigăzii 18 Decebal, în Piața Mocioni

DISTRIBUIȚI

În cadrul marelui și ineditului proiect Memoriile Cetății implementat de Asociația Timișoara Capitală Culturală Europeană, timp de 10 zile în 10 cartiere din oraș, luni, 17 septembrie, seara, a avut loc un concert extraordinar al Fanfarei Brigăzii 18 Cercetare Supraveghere “Decebal”, organizat de Fundația Pentru Voi.

Manifestarea a fost moderată de Adriana Mărăscu Dolcianu, o prietenă veche a Fundației “Pentru Voi”. Cu acest prilej, cei prezenți au ascultat încântați melodiile care au insuflețit trupele române cu 100 ani în urmă.

Programul următoarelor evenimente din Piața Miocioni

Joi, 20 septembrie – la ora 15.30 va avea loc o demonstrație de Karate susținută de beneficiarii Fundației, iar începând cu ora 21:30, Școala de circ ne va încânta privirile cu o reprezentație de jocuri cu foc;
Sâmbătă, 22 septembrie – la ora 12 va avea loc o ședință energizantă de kangoo jumps.
Duminică, 23 septembrie – începând cu ora 16, „Pentru Voi Band” va susține un concert de muzică populară și folk.

Fundaţia “Pentru Voi”, în calitate de parteneră în cadrul proiectului Memoriile Cetăţii, derulat de către Asociaţia Timişoara Capitală Culturală Europeană, are plăcerea de a-i invita pe timioreni, în perioada 14-23 septembrie 2018 în Piaţa Mocioni la o serie de evenimente culturale. “Vom fi prezenţi în piaţă în fiecare zi şi vom avea o serie de ateliere de creaţie, momente muzicale, demonstraţii de karate, zumba şi kangoo jumps. De asemenea vom avea un stand cu produse realizate de beneficiarii fundaţiei noastre (decoraţiuni, trăistuţe, felicitări, produse artizanale”, îndeamnă Laila Onu, directorul fundației.

Comentarii

comentarii