Acasă Cultura TM2021! Ești o persoană dinamică și pasionată de cultură? Vino la Școala...

TM2021! Ești o persoană dinamică și pasionată de cultură? Vino la Școala de vară de leadership, gratuit!

948
DISTRIBUIȚI

În perioada 1 -7 iulie, Asociația Timișoara Capitală Culturală Europeană și Universitatea de Vest organizează Școala de vară de leadership cultural 2018, gratuit.

Aceasta se adresează persoanelor dinamice, active în proiecte culturale din diverse medii profesionale și pasionaților de cultură care doresc să se implice în conceperea și implementarea de proiecte.
Fie că este vorba despre studenți, masteranzi, doctoranzi sau absolvenți de facultate, participanții trebuie să aibă spirit de echipă, entuziasm, dorința de a genera proiecte, să fie buni cunoscători ai limbii engleze (nivel B2) și să aibă disponibilitate de participare pe întreaga perioadă de desfășurare a cursurilor (1 – 7 iulie 2018), dar și în perioada de implementare a proiectelor rezultate. Experiența în domeniu nu este obligatorie, dar constituie un avantaj – a informat TM2021.
Participarea la Școala de vară de leadership cultural este gratuită, pe baza unei proceduri de selecție, prin încărcarea CV-ului și a unei scrisori de intenție de maximum o pagină: Înscrie-te aici:
http://cultural-leadership.proiecte-feaa.ro/inscriere/

Comentarii

comentarii