Acasă Cultura TM2023. Bănățenii în direct cu oameni de știință și artiști din Timișoara,...

TM2023. Bănățenii în direct cu oameni de știință și artiști din Timișoara, Germania, Austria și SUA

DISTRIBUIȚI

Timișorenii sunt invitați să participe la Exceed Possibilities, conferință de artă și tehnologie, în data de 20 mai, de la ora 16.30 – un eveniment dedicat celor înzestrați cu o curiozitate naturală pentru viitor – din programul Timișoara Capitală Europeană a Culturii 2023,

Astfel, timp de o zi, participanții vor avea acces la patru conferințe și cinci workshop-uri, susținute de oameni de știință și de artiști contemporani din Timișoara, Germania, Austria și Statele Unite.

Conferința va fi transmisă live.

”Invitații abordează inovația, în tehnologie și expresie artistică, și impactul acesteia asupra mediului în care trăim. Aveți ocazia să-i întâlniți pe exploratorii zilelor noastre. Ne onorează prezența unor personalități precum tânăra inventatoare Ann Makosinski, cea care și-a dezvăluit calitățile la 15 ani, când a prezentat lumii invenția sa – lanterna termoelectrică”, îndeamnă organizatorii.

Participarea la conferințe este pe bază de înscriere, o puteți face aici https://bit.ly/3o7zJjO. Tot la acest link aveți acces la agenda evenimentului, descrierile speakerilor și ale atelierelor, la care se pot înscrie studenții și elevii.

Evenimentul este organizat de Centrul pentru Artă, Tehnologie și Experiment MultipleXity, Faber, proiect pentru comunitatea creativă din Timișoara, susținut prin programul Timișoara Capitală Europeană a Culturii 2023, iar HELLA România este sponsor unic.

HELLA for Education este un program de responsabilitate socială al HELLA România, prin care susținem evenimente, proiecte și instituții de învățământ din comunitățile în care ne desfășurăm activitatea.
Haideți să vorbim împreună despre viitor. Avem o conferință întreagă pentru asta! – mai îndeamnă organizatorii.

Comentarii

comentarii