Acasă Cultura TM2023. Credeați că îl cunoașteți? Orașul paralel. Fabric

TM2023. Credeați că îl cunoașteți? Orașul paralel. Fabric

DISTRIBUIȚI

Două surori. În 2002 una dispare fără urmă. 20 de ani mai târziu, fiica ei Agnes – acum adultă – încă o caută. La Centrul Reformat se află omul care deține cheia acestui mister.

În 15 ianuarie 2023, la ora 17:00, în stația de vaporetto Corneliu Coposu (lângă podul Decebal), va avea loc Orașul paralel.

Spectacolul 𝐎𝐫𝐚ș𝐮𝐥 𝐏𝐚𝐫𝐚𝐥𝐞𝐥: 𝐅𝐚𝐛𝐫𝐢𝐜 este parte a proiectului Dileme Urbane: Orașul Paralel dezvoltat de Asociația Culturală Diogene în coproducție cu Teatrul Maghiar de Stat „Csiky Gergely” și Teatrul German de Stat Timișoara, în colaborare cu Universitatea Politehnica Timișoara, cu sprijinul Centrului Reformat Noul Mileniu și a Societății de Transport Public Timișoara.

Dacă aveți chef de explorat unul dintre cele mai interesante cartiere ale Timișoarei, acum e un moment bun. Se joacă, din nou, spectacolul „Orașul Paralel: Fabric”, după un text scris de Ștefan Peca și montat de Ana Mărgineanu.  E o experiență interactivă pe care nu ar trebui să o ratați, dacă vreți să descoperiți povești inedite ale unui oraș pe care poate credeți că-l cunoașteți.

Proiectul face parte din Programul Cultural „Timișoara 2023 – Capitală Europeană a Culturii” și este finanțat de Municipiul Timișoara prin Centrul de Proiecte. Biletele se pot achiziționa de pe https://www.tm-t.ro/program și orasulparalel.ro. Pentru participarea la eveniment ar fi indicat să aveți la dumneavoastră căști cu jack de 3,5 mm și, bineînțeles, chef de explorare. Piesa va începe la stația de vaporetto „Corneliu Coposu”, de lângă podul Decebal.

 

Comentarii

comentarii