Acasă Cultura TM2023! Descoperă Timișoara – orașul multicultural

TM2023! Descoperă Timișoara – orașul multicultural

1068
DISTRIBUIȚI

Descoperă Timișoara – orașul multicultural. Un nou tur ghidat va avea loc, miercuri 25 noiembrie, de la ora 17.30, pe traseul Piața Unirii -Universitatea de Vest, bv. Vasile Pârvan.

La fiecare tur, vor putea participa maximum 15 persoane care vor primi echipament audio-guide. Locul de întâlnire: Piața Unirii.

Din vechime Timișoara s-a situat la confluența culturilor, niciodată în centru – întotdeauna la periferie. Niciodată statică – întotdeauna în avangardă. Rezultatul care ni se prezintă astăzi constă dintr-o diversitate nebănuită a instituțiilor sale culturale, religioase și de învățământ.

”Ghidul nostru are în dotare o tolbă plină de informații și povești, pe lângă experiență, atestat și un pic de umor, dar și echipament audio-guide, astfel că turiștii se vor bucura de audiția de înaltă calitate, păstrând, în același timp, distanța”, explică organizatorii.

Link înscriere : https://forms.gle/c2gKTLaM88PSkcVBA

Descoperă Timișoara este un proiect realizat în parteneriat cu Primăria Municipiului Timișoara, prin intermediul programului cultural prioritar “Timișoara. Capitală Europeană a Culturii 2023”.

Comentarii

comentarii