Acasă Actualitate TM2023! Gala ”Pentru Voi” va prezenta spectacolul “Patrimoniul sub reflectoare Pentru Voi”

TM2023! Gala ”Pentru Voi” va prezenta spectacolul “Patrimoniul sub reflectoare Pentru Voi”

DISTRIBUIȚI

Fundația Pentru Voi Timișoara organizează a XV-a ediție a Galei Pentru Voi, principalul eveniment de strângere de fonduri pentru persoane cu dizabilități intelectuale din Timișoara.

În acest an, în care Timișoara este Capitală Culturală Europeană, Gala va prezenta spectacolul “Patrimoniul sub reflectoare Pentru Voi”, care va avea loc marți, 2 mai 2023, ora 18.00, la sala Capitol din Timișoara.

”Vă invităm, cu mare drag, să va alăturați sponsorilor evenimentului, cu mulțumiri pentru sprijinul din anii anteriori și cu rugămintea să ne fiți alături și de această dată”, este mesajul Lailei Onu, directoarea Fundației Pentru Voi, care propune următoarele variante de sponsorizare și beneficiile aferente:

Sponsorizare de minim 500 lei – o lojă centrală rezervată sau 12 bilete în stal sau loje laterale, balcon.

Sponsorizare de minim 1000 lei – două loje centrale rezervate sau 24 de bilete în stal sau loje laterale, balcon și afișarea numelui firmei pe roll-up-ul cu sponsorii evenimentului.

Sponsorizare de minim 3000 lei – trei loje centrale rezervate, afișarea numelui firmei pe roll-up-ul cu sponsorii evenimentului și promovarea în social media că sponsor principal al evenimentului.

Puteți achiziționa oricâte bilete doriți prin contract de sponsorizare, valoarea unui bilet fiind de 50 lei. Persoană responsabilă cu primirea solicitărilor de achiziție bilete în baza unui contract de sponsorizare și transmiterea locurilor alocate este Simona Hanga – tel. 0755 056 306.

Dacă nu doriți contract de sponsorizare, puteți plăti direct cu cardul, simplu și rapid, tichete- donație, pe platforma Entertix, accesând linkul de mai jos: https://www.entertix.ro/bilete/15877/patrimoniul-sub-reflectoare-pentru-voi-2-mai-2023-sala-capitol-timisoara.html

”Ne-am bucura să descoperim împreună patrimoniul Timișoarei în pași de dans, prin scenete de teatru, într-o montare de excepție, cu elemente de tehnologie digitală. Vă așteptăm”, a mai spus Laila Onu.

“Patrimoniul sub reflectoare Pentru Voi” este un spectacol-eveniment caritabil, organizat de Universitatea Politehnica Timișoara, în colaborare cu Clubul de Dans Sportiv Magnum Team si Muzeul Național al Banatului, în beneficiul Fundației Pentru Voi. RSVP: Simona Hanga: simona.hanga@pentruvoi.ro / Tel: 0755 056 306.

 

 

 

Comentarii

comentarii