Acasă Actualitate TM2023 poate primi 1.000.000 de lei de la INP și Reșița! Iată...

TM2023 poate primi 1.000.000 de lei de la INP și Reșița! Iată ce trebuie făcut!

DISTRIBUIȚI

Institutul Național al Patrimoniului anunță un nou termen limită pentru depunerea cererilor de finanțare în cadrul apelurilor de proiecte finanțate din Timbrul Monumentelor Istorice (TMI 2021) – subprogramele dedicate Reșiței, respectiv Timișoarei.

Astfel, 31 martie 2021  este noul termen limită pentru depunerea, în platforma dedicată, a proiectelor în cadrul subprogramelor:

“Reșița. 250 de ani de siderugie” pentru protejarea patrimoniului industrial – lucrări de întreţinere şi reparaţii curente (1.000.000 lei buget total disponibil).

“Timișoara – Capitală Europeană a Culturii” lucrări de întreţinere şi reparaţii curente (1.000.000 lei buget total disponibil).

Termenul limită pentru finalizarea proiectelor rămâne cel de 31 octombrie 2021.

Extinderea termenului limită inițial (1 martie 2021) răspunde semnalărilor primite cu privire la dificultatea  pregătirii de cereri de finanțare pentru imobile cu mulți proprietari – cazul majorității clădirilor vizate de acest apel, de exemplu imobile de raport din cartierele istorice ale Timișoarei –  la care se adaugă noutatea și lipsa experienței în ce privește construirea unor proiecte de intervenție asupra patrimoniului industrial (Reșița. 250 de ani de siderurgie).

Documentele și informațiile necesare pentru a depune un proiect în cadrul subprogramului “Timișoara Capitală Europeană a Culturii” sunt disponibile urmând acest link.

Documentele și informațiile necesare pentru a depunde un proiect în cadrul subprogramului “Reșița. 250 de ani de siderurgie” sunt disponibile urmând acest link.

 

Comentarii

comentarii