Acasă Actualitate Toamnă bogată în evenimente pentru copii la Shopping City Timișoara

Toamnă bogată în evenimente pentru copii la Shopping City Timișoara

1241
DISTRIBUIȚI

Clopoțelul de intrare sună, din nou, începând de luni, iar asta înseamnă și o nouă toamnă bogată în evenimente pentru copii la Shopping City Timișoara. Începând de astăzi, centrul comercial reia seria de evenimente educative și distractive, în același timp, pentru toți micuții.

Prima lume fascinantă ce îi așteaptă pe copii este cea a cărămizilor colorate. Prin intermediul Clubului Clever FROG, de pe 7 și până pe 9 septembrie, zona magazinului Zara va fi locul unde expoziția „Young Builders” le va arăta celor mici, dar și celor mari deopotrivă, cum creațiile din cărămizi colorate depășesc bariera de simple jucării. Mai mult, cei mai mici vizitatori se vor putea distra construind la rândul lor ceva nou și original, în cadrul atelierelor de creație.

Tot cărămizilor colorate le va fi dedicată și ziua de 22 septembrie. Copiii, cu vârste între 3 și 14 ani, vor învăța cum să construiască din micuțele bucăți de plastic machete de mașini sau nave, clădiri impozante sau animale. În plus, micuții se vor putea distra și cu două mașinuțe motorizate și teleghidate, pe care le vor putea controla chiar ei. Zona „Young Builders” va fi amenajată în zona scărilor rulante, în intervalul 11:00-14:00.

Pe lângă atelierele de creație, copiii care vin în Shopping City Timișoara vor putea asista și la spectacole, deoarece „Duminici cu teatru de păpuși” revine cu stagiunea de toamnă. Astfel, lumea magică a poveștilor copilăriei are loc în fiecare duminică din septembrie, începând cu ora 11:00, iar programul maeștrilor în arta teatrului de păpuși este:

  • 9 septembrie – Scufița Roșie
  • 16 septembrie – Peter Pan
  • 23 septembrie – Frozen
  • 30 septembrie – Cenușăreasa

Scena va fi amenajată, de asemenea, în zona scărilor rulante, lângă magazinul Zara.

Accesul copiilor este gratuit, atât la atelierele de creație „Young Builders” cât și la piesele de teatru de păpuși.

Mai multe detalii și informații despre evenimentele pentru cei mici pot fi aflate de pe pagina de Facebook a Shopping City Timișoara, precum și de pe site.

Comentarii

comentarii