Acasă Eveniment Toate autoritățile, pe urmele celor care vând petarde ilegal. Jandarmii au confiscat...

Toate autoritățile, pe urmele celor care vând petarde ilegal. Jandarmii au confiscat peste 4.000 de articole pirotehnice, miercuri și joi

DISTRIBUIȚI

A venit rândul jandarmilor să îi prindă pe cei care comercializează ilegal materiale pirotehnice. Peste 4.000 de astfel de articole au fost depistate de echipaje din Gruparea de Jandarmi Mobilă „Glad Voievod” Timişoara, în zilele de 18 și 19 decembrie, în zona Iosefin.

Miercuri, 18 decembrie, jandarmii au depistat un bărbat de 34 de ani, cu domiciliul în municipiul Timișoara, care avea asupra sa 1960 articole pirotehnice. Joi, alți doi, cu vârsta de 33, respectiv 34 de ani, domiciliați în județul Timiș, au fost depistați pe timpul unei acțiuni desfășurate în colaborare cu Direcția Regională Vamală Timișoara. Asupra acestora au fost găsite 2080 articole pirotehnice. 

Jandarmii transmit că ,,în conformitate cu prevederile Legii nr. 126/1995 actualizată, efectuarea fără drept de operațiuni cu articole pirotehnice constituie infracţiune”, fapt pentru care aceștia „au întocmit actele de sesizare necesare organelor de urmărire penală. Întreaga cantitate de articole pirotehnice oferite spre comercializare ilicită, a fost ridicată în vederea confiscării”.

Comentarii

comentarii