Acasă Sport Toţi pentru Timişoara!

Toţi pentru Timişoara!

DISTRIBUIȚI

Marian Iancu, finanţatorul FC Timişoara, a avut, ieri, o întâlnire cu primarul Timişoarei, Gheorghe Ciuhandu, preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Constantin Ostaficiuc şi rectorul Nicolae Robu. Aceştia sunt revoltaţi de decizia Tribunalului Bucureşti care îi permite lui Zambon să folosească în continuare marca Politehnica. Ieri, s-a decis să se lupte de comun acord pentru anularea hotărârii.

Totodată, astăzi, se va semna şi un memoriu prin care se va cere analiza deciziei judecătoreşti, pe care o consideră ilegală, în condiţiile în care Politehnica Timişoara are înregistrată marca la OSIM. Memoriul va ajunge pe masa CSM, la parlamentari şi la toate instituţiile statului care pot lua o măsură în această cauză.

„Sunt stupefiat de ceea ce s-a petrecut în instanţa bucureşteană. Practic, în acest moment, suntem în situaţia în care oricine poate să foloseasca marca Politehnica, fără să-i fie frică că o instanţă îi va interzice acest lucru. Iar într-o ţară democratică, asta este dureros”, spune preşedintele CJT, Constantin Ostaficiuc. În data de 2 aprilie, conducerea FC Timişoara se va prezenta la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Luasanne (TAS) pentru a prezenta noi documente în vederea recuperării celor şase puncte cu care formaţia timişoreană a fost penalizată în toamna anului trecut.

La întâlnirea de ieri nu s-a discutat deloc despre reducerea la jumătate a finanţării clubului de către Consiliul Local Timişoara, până în vară, când banii vor fi realocaţi, în cazul unei clasări în campionat conform contractului de asociere.
Liana DACILESCU

Comentarii

comentarii