Acasă Actualitate Tonkins şi Gabriel la World Class Fitness Center din IuliusMall Timişoara

Tonkins şi Gabriel la World Class Fitness Center din IuliusMall Timişoara

DISTRIBUIȚI

În perioada 13-15 iulie, în cadrul World Class Fitness Center din IuliusMall Timişoara, va poposi un nume celebru în domeniul aerobicului şi al coregrafiei – Tonkins Anderson. Alături de Gabriel Vasilescu, Country Manager World Class România şi Ungaria, vor susţine în cele 3 zile programe speciale de aerobic (fitness de grup).
Pentru cei ce doresc să îşi îmbunătăţească condiţia fizică, Tonkins va pregăteşte pe ritmuri de dance clase de Dance Step, Dance Aerobic şi Cardio Funk. Doza de vitalitate este furnizaţă dinamismul şi energia programelor pregătite de Gabriel: Kick Box, Booty Express, X-Fit Express şi Cycling.
Tonkins este un specialist în mişcare, în corelarea mişcărilor corpului cu muzica, în tot ceea ce înseamnă dans şi fitness. A început să predea dansul la vârsta de 23 de ani, iar din 1986 este instructor de fitness şi aerobic. Datorită cunoştinţelor şi profesionalismul lui ca dansator şi antrenor de fitness a devenit coregraful unor personalităţi celebre precum Gloria Estefan, Cher, Janet Jackson sau Prince.
Gabriel este multiplu campion naţional la nataţie, campion balcanic, schwin cycling bronz instructor. A participat la numeroase competiţii internaţionale: Campionatele Europene, World Cup, Jocurile Olimpice pentru juniori.
World Class este un furnizor de înaltă calitate de servicii de wellness. Compania a fost înfiinţată de fostul campion mondial de culturism Ulf Bengtsson la Stockholm, Suedia, în anul 1983. Primele cluburi World Class Fitness au jucat un rol important în modernizarea industriei autohtone de gen. În următoarele decenii, World Class s-a dezvoltat la nivel internaţional, sub forma unei reţele de cluburi de fitness de cinci stele, cu sedii în peste 10 ţări din Europa şi Orientul Mijlociu. În România, World Class deţine 6 cluburi în Bucureşti, Timişoara (IuliusMall), Constanţa şi Cluj-Napoca.

Comentarii

comentarii