Acasă Actualitate Traficant de canabis și ecstasy, prins în flagrant de polițiștii arădeni

Traficant de canabis și ecstasy, prins în flagrant de polițiștii arădeni

326
DISTRIBUIȚI

Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţi Organizate Arad  sub coordonarea procurorilor DIICOT, Biroul Teritorial Arad, au reuşit prinderea în flagrant a unui cetăţean turc, care oferea spre vânzare, cantitatea de 1 kilogram de rezină de cannabis  şi  peste 2000 pastile ecstasy logo CROSS. Acționând în baza unor informaţi deţinute din cursul lunii noiembrie 2011, poliţiştii arădeni au stabilit că cetăţenul turc, în vârstă de 52 de ani, făcea parte dintr-o reţea de traficanţi internaţionali de droguri de risc şi mare risc.

Ei au organizat, în noaptea de 1/2 aprilie, prinderea acestuia în flagrant. Bărbatul a fost prins pe raza judeţului Arad, în timp ce încerca să vândă cantitatea de 2043 pastile ecstasy logo CROSS şi 1 kilogram de rezină de cannabis.

Traficantul a fost reţinut, pe bază de ordonanţă de reţinere şi va fi prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trafic de droguri de risc şi mare risc, trafic internaţional de droguri de risc şi mare risc şi deţinere de droguri, în vederea consumului.

Comentarii

comentarii