Acasă Actualitate Traficul auto – mai dificil în Timişoara: Aquatim închide parţial şi strada...

Traficul auto – mai dificil în Timişoara: Aquatim închide parţial şi strada Hărniciei

400
DISTRIBUIȚI

traficul autor mai dificil -aquatim lucrari timisaoara După ce marţi, 23 iunie, a început restricţionarea traficului auto timp de două luni pe bdul. Dragalina, din Timişoara, iată că din 25 iunie va fi închisă parţial şi str. Hărniciei. Aquatim începe lucrările de reabilitare a reţelei de canalizare pe o lungime de circa 430 m.

“Lucrările presupun închiderea parţială a străzii. Suntem conştienţi că lucrările de şantier au un impact negativ asupra populaţiei din zona respectivă, dar trebuie să menţionăm că astfel de investiţii se fac în beneficiul cetăţenilor. Probabilitatea apariţiei avariilor ulterioare la reţeaua de canalizare va fi foarte mică. După reabilitarea reţelelor subterane, în zona respectivă se vor reamenaja străzile şi trotuarele.
Pentru buna desfăşurare a lucrărilor şi evitarea unor incidente, recomandăm şoferilor să parcheze maşinile pe străzile alăturate celor pe care se desfăşoară lucrările, iar pietonilor să traverseze doar pe podeţele special amenajate, pe străzile în lucru”, spune Oana Ortopan, PR Aquatim.
Proiectul „Extinderea şi modernizarea sistemului de alimentare cu apă şi canalizare în judeţul Timiş” este cofinanţat din Fondul de Coeziune al Uniunii Europene prin Programul Operaţional Sectorial Mediu. Valoarea totală a proiectului este de 509.635.639 de lei (118.871.000 Euro) din care 73,93% sunt fonduri nerambursabile, din Fondul de Coeziune al Uniunii Europene, 13,04% este asigurat de Aquatim, 11,30% de la bugetul de stat şi 1,73% de la autorităţile locale – Consiliul Judeţean Timiş şi Consiliul Local Timişoara.

Comentarii

comentarii