Acasă Eveniment Tragedie în lumea medicală din vestul țării: Un asistent s-a sinucis când...

Tragedie în lumea medicală din vestul țării: Un asistent s-a sinucis când a aflat că are COVID-19

9577
DISTRIBUIȚI
spanzurat 64133400

Un asistent medical din Oradea s-a sinucis chiar în ziua în care a aflat că este bolnav de COVID-19, relatează eBihoreanul.ro.

Asistentul medical avea 40 de ani , era căsătorit și avea doi copii, și muncea la Spitalul Clinic Județean Oradea. El s-a sinucis vineri, 30 octombrie, chiar în ziua în care a aflat că este infectat cu COVID-19.

Bărbatul a fost găsit spânzurat în locuința sa în după-amiaza zilei de vineri, 30 octombrie. Nu există suspiciuni că ar fi fost victima vreunei infracțiuni, potrivit surselor judiciare citate de presa locală.

Asistentul lucra la secția de Radiologie în Unitatea de Primire a Urgențelor de la Spitalul Clinic Județean din Oradea.

Cadrele medicale l-au descris ca pe un coleg bun și mereu săritor: „Nu ne revenim, a fost un coleg minunat!”; “Un om si un coleg extraordinar”; “Un optimist, intotdeauna cu un zambet, cu o vorba buna”; “Ne va lipsi, dar il vom simti aproape pentru totdeauna”. Acestea au fost câteva din mesajele transmise familiei, pe pagina de Facebook.

Bărbatul va fi condus pe ultimul drum marti, 3 noiembrie.

„Sincere condoleanțe familiei și colegilor”, a transmis, pe contul său de socializare, si președintele Colegiului Medicilor, dr. Carmen Pantiș.

Comentarii

comentarii