Acasă Eveniment Tragedie în vestul țării. Nepotul preotului Roman Dubeștean a murit în spital,...

Tragedie în vestul țării. Nepotul preotului Roman Dubeștean a murit în spital, la Timișoara

1672
DISTRIBUIȚI

Tragedie fără margini la Arad: nepotul preotului Roman Dubeștean din Șimand s-a stins din viață la numai 32 de ani. Cozmin Dubeștean a murit în spital la Timișoara, în urma unor complicații survenite pe fond de gripă.

Simina Roz, purtător de cuvânt al Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad a declarat că în data de 25 decembrie Cozmin Dubeștean a venit la spital, unde a fost internat cu suspiciunea de gripă. El a acuzat că are probleme majore de respirație. Starea lui s-a înrăutățit și în data de 29 decembrie a fost transferat la secția ATI de la Spitalul Clinic Județean Timișoara, fiind conectat la aparate. Ieri, Cozmin Dubeștean s-a stins din viață. Laboratorul de la București a confirmat suspiciunile medicilor arădeni: tânărul a murit în urma unor complicații pe fondul gripei.

„Un suflet bun s-a dus la Cer Caci Domnul l-a chemat nepotul meu Cozmin Dubestean. Sunt întrebări, dar nu-i răspuns. De ce s-a întâmplat? Ce durere și ce chin avem în noi acum…Aș vrea să cred că pot să te opresc din acest drum. Dar Dumnezeu m-a învățat că moartea nu-i sfârșitul, ci drumul către o altă viață, căci e doar începutul către o viață veșnică în care Domnul te-a chemat să-i fii alături Lui, .Dumnezeu să te odihnească în pace acolo unde sufletele drepţilor se odihnesc!!!”, a scris pe contul său de socializare părintele Roman Dubeștean, preotul din Șimand.

Comentarii

comentarii