Acasă Eveniment Tragedie în vestul țării! Un băiețel de 6 ani a murit înjunghiat...

Tragedie în vestul țării! Un băiețel de 6 ani a murit înjunghiat în zona inimii, după ar fi căzut într-un cuțit în timp ce se juca în casă cu frații lui

22691
DISTRIBUIȚI

Tragedie în Oradea, după ce un băiețel în vârstă de 6 ani a murit înjunghiat în zona inimii. Împrejurările în care s-a produs nenorocirea sunt neclare, însă mama micuțului spune că fiul ei ar fi căzut într-un cuțit, în timp ce se juca în casă cu frații lui.

Un băiețel de 6 ani a murit la Oradea, după ce a căzut într-un cuțit în timp ce se juca în casă cu frații lui

Alarma a fost dată la 112 vineri seară, când o femeie a sunat disperată anunțând că băiețelul ei ar fi căzut într-un cuțit aflat pe masă, în timp ce se juca în casă împreună cu frații săi.

Micuțul a fost transportat la Unitatea de Primire a Urgenţelor de la Spitalul Județean, însă medicii nu l-au mai putut salva.

“Copilul a ajuns în stop cardio respirator, a fost resuscitat. Imediat după ce a ajuns, se bănuia că un vas mare a fost secţionat şi după o jumătate de oră a intrat din nou stop cardio respirator. Timp de o oră s-a încercat resuscitarea, dar nu s-a reuşit”, a declarat duminică, pentru Bihoreanul, dr. Hadrian Borcea, şeful UPU – SMURD Bihor.

Împrejurările în care s-a petrecut fapta sunt, deocamdată, neclare, acestea urmând să fie anchetate de poliţişti şi de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor.

În cauză a fost deschis un dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.

Sursa: observator.tv

Comentarii

comentarii