Acasă Eveniment Tragedie la Jdioara. Bunic împușcat în cap de nepot

Tragedie la Jdioara. Bunic împușcat în cap de nepot

DISTRIBUIȚI

Tragedie în localitatea Jdioara din județul Timiș, acolo unde un tânăr în vârstă de 30 de ani și-a împușcat mortal bunicul. Nepotul mânuia o armă de vânătoare, pe care o deținea fără forme legale, iar la un moment dat aceasta s-a descărcat accidental și l-a ucis pe bătrânul de 81 de ani.

Nenorocirea a avut loc azi noapte. Conform polițiștilor, un bărbat de 30 de ani, în timp ce se afla în locuința sa din localitatea Jdioara, județul Timiș, l-a împușcat din greșeală pe bunicul său, în vârstă de 81 de ani, cu o armă de vânătoare pe care o deținea fără forme legale. Din păcate, bătrânul a murit.

“La data 5 ianuarie a.c., polițiștii municipiului Lugoj au fost sesizați cu privire la faptul că în localitatea Jdioara din județul Timiș, un bărbat a fost împușcat cu o armă de vânătoare.

Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului, constatând faptul că un bărbat, în vârstă de 30 de ani, în timp ce se afla la domiciliul său din localitatea Jdioara, l-a împușcat accidental pe bunicul său, în vârstă de 81 de ani, cu o armă de vânătoare, pe care o deținea fără forme legale, rezultând, din nefericire, decesul bărbatului.

Tânărul, în vârstă de 30 de ani, a fost condus la sediul secției de poliție pentru audieri, ulterior, fiind reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, nerespectarea regimului armelor și munițiilor și uz de armă fără drept, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J Timiș”, transmite IPJ Timiș.

Polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor producerii tragediei.

Comentarii

comentarii