Acasă Eveniment Tragedie pe DN6. Un şofer a frânat brusc pentru a evita un...

Tragedie pe DN6. Un şofer a frânat brusc pentru a evita un animal, iar un TIR venit din spate l-a spulberat

411
DISTRIBUIȚI

Ziua şi accidentul pe DN6, şoseaua care leagă Banatul de Oltenia. O maşină a fost spulberată de un TIR, după ce şoferul autoturismului ar fi frânat brusc pentru a evita un animal. Bărbatul a murit la scurt timp după ce a fost transportat la spital. De altfel, alte patru persoane au murit, iar 5 au fost rănite în accidente petrecute pe acest tronson în ultimele zile.

Teribilul accident a avut loc în dreptul localităţii Petroșnița, judeţul Caraş-Severin! O maşină a fost lovită puternic, din spate, de un TIR şi a ajuns în derivă pe şosea. Autoturismul s-a făcut praf. Întreaga parte din spate a fost comprimată, pur şi simplu şi a ajuns peste şofer, care a rămas captiv în cuşca de fiare îndoite. “Detaşamentul de Pompieri Caransebeş a intervenit cu o autospecială SMURD, o autospecială pentru descarcerare şi un echipaj cu apă şi spumă. LA locul intervenţiei şoferul autoturismului era încarcerat, inconştient. A fost descarcerat şi predat echipajului SAJ”, a declarat Daniel Cosor, ISU Caraş-Severin.

Bărbatul n-a mai putut fi salvat însă. A murit la spital, din pricina rănilor severe. Şoferul TIR-ului, un cetăţean polonez, spune că cel din faţă ar fi frânat brusc, pentru că ar fi vrut să evite un animal şi că n-a putut face nimic pentru a evita impactul. În aceeaşi situaţie s-a aflat şi şoferul microbuzului care se afla în spatele mastodontului: a călcat cu putere pedala de frână, dar n-a putut opri la timp şi a intrat în plin în TIR. Atât el, cât şi conducătorul autotrenului au scăpat însă cu răni uşoare.

Comentarii

comentarii