Acasă Actualitate Training-uri pentru liceeni timişoreni, ţinute de tineri din şapte ţări

Training-uri pentru liceeni timişoreni, ţinute de tineri din şapte ţări

DISTRIBUIȚI

La Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor – Universitatea de Vest Timişoara
Cei 80 de  participanţi (în special elevi de clasa  a XI-a şi a XII-a) vor fi selectaţi din nouă licee timişorene. AIESEC este cea mai mare organizaţie internaţională de studenţi, prezenta în peste 100 de ţări.

Şapte tineri din reţeaua internaţională AIESEC (Cehia, Polonia, Rusia, Hong Kong, Lituania, România) vor susţine training-uri şi workshopuri pentru liceenii din Timişoara, de luni până vineri, între orele 17-19.30 la Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor – Universitatea de Vest Timişoara.
Organizaţia studenţească AIESEC Timişoara desfăşoară în perioada iulie-septembrie, şcoala de vară intitulată  IT’S YOUR CHOICE. Acest proiect se înscrie în seria de evenimente organizate de AIESEC Timişoara destinate elevilor şi studenţilor. Scopul şcolii de vară este atât dezvoltarea personală a participanţilor, cât şi acordarea unui suport informativ pentru  orientarea profesională, prin conştientizarea propriilor lor abilităţi şi calităţi, astfel încât să-şi poată realiza mai uşor obiectivele profesionale.
Cei 80 de  participanţi (în special elevi de clasa  a XI-a şi a XII-a) vor fi selectaţi din nouă licee timişorene: Colegiul Naţional Bănăţean, Colegiul Grigore Moisil, Colegiul Naţional C.D. Logă, Liceul J.L. Calderon, Liceul Pedagogic, Liceul Ana Aslan, Liceul W. Shakespeare, Liceul Economic, Liceul Nikolas Lenau.
AIESEC este cea mai mare organizaţie internaţională de studenţi, prezenta în peste 100 de ţări şi teritorii, cu peste 32.000 de membrii şi 60 de ani de experienţă. În România, AIESEC este prezent din 1990, numărînd în momentul de faţă 13 locale în oraşe cheie. În 2009, AIESEC Timişoara sărbătoreşte 16 ani de activitate. Anul acesta AIESEC a primit diploma de onoare cu medalia jubiliara de aur din partea Universităţii de Vest pentru activităţile desfăşurate pe plan local şi internaţional.

Comentarii

comentarii