Acasă Eveniment Tramvai plin cu călători, scăpat de sub control după ce vatmanul a...

Tramvai plin cu călători, scăpat de sub control după ce vatmanul a leșinat

DISTRIBUIȚI

IMAG0722

Un tramvai plin de călători care circula, vineri, pe linia 4, a scăpat de sub control după ce vatmanul a leșinat la comenzi. Tramvaiul 4 circula pe strada Ștefan cel Mare din Timișoara, în dreptul fostei fabrici Banatul.

Vatmanul s-a simțit rău și a leșinat la comenzi în timp ce garnitura se afla încă în mișcare. Tramvaiul și-a continuat deplasarea de unul singur, a trecut de două intersecții aglomerate și a fost cât pe ce să producă mai multe accidente. Când și-au dat seama ce se întâmplă călătorii au intrat în panică. Mai mulți dintre ei au sunat la 112 cerând ajutor. Doi dintre ei au încercat să oprească tramvaiul și au reușit acest lucru doar după ce garnitura s=a deplasat câteva sute de metri scăpată de sub control.

IMAG0726

Conform RATT în vagon se afla și un controlor RATT, iar acesta este cel care a reușit să preia controlul comenzilor și să oprească tramvaiul și călătorii în siguranță după intersecția cu bulevardul Pestalozzi. La fața locului a ajuns de urgență o ambulanță, care a preluat vatmanul și l-a transportat la spital. Totodată, la fața locului au ajuns și reprezentanți ai RATT, Poliției și Inspectoratului Teritorial de Muncă. O anchetă este în derulare pentru stabilirea circumstanțelor producerii acestui incident.

 

Comentarii

comentarii