Acasă Economic Tranzacţie de 100 de milioane de euro la Timișoara. Fraţii Pavăl de...

Tranzacţie de 100 de milioane de euro la Timișoara. Fraţii Pavăl de la Dedeman vor să cumpere birourile ISHO, construite de Ovidiu Şandor

804
DISTRIBUIȚI

Fraţii Adrian şi Dragoş Pavăl, fondatorii Dedeman, cel mai mare business antreprenorial românesc, analizează posibilitatea de a achiziţiona birourile ISHO din Timi­şoara de la antreprenorul local Ovidiu Şandor, potrivit unor surse din piaţă.

După tranzacţia de 200 milioane de euro din 2018, în urma căreia au cumpărat birourile The Bridge din Bucureşti, fraţii Pavăl negociază preluarea birourilor The Office din Cluj, într-o tranzacţie estimată la 130 milioane de euro, dar şi birourile ISHO din Timişoara, evaluate la cel puţin 100 milioane de euro.

Dacă ar achiziţiona şi birourile ISHO, pe lângă The Office din Cluj, Dedeman ar puncta cele mai mari tranzacţii încheiate până acum în fiecare oraş. Printre chiriaşii bi­rourilor ISHO se numără Bosch Service Solutions, care a închiriat patru etaje cu o suprafaţă totală de 6.600 metri pătraţi de birouri, Survey Sampling International şi KPMG.

Birourile ISHO fac parte dintr-un proiect amplu cu acelaşi nume, realizat de Ovidiu Şandor în apropierea centrului Timişoarei în urma unei investiţii estimate la 130 milioane de euro. În total, proiectul realizat pe fosta platformă ILSA – Industria Lânii din Timişoara de 5,3 hectare – va include pe lângă 50.000 mp de birouri şi un hotel Radisson Blu de 160 de camere cu restaurant şi bar concept, 1.200 de apartamente şi o suprafaţă de 7.500 mp de spaţii verzi. Noul hotel Radisson Blu din Timişoara va fi finalizat în 2020, cu un an înainte ca oraşul să devină Capitală Culturală Europeană.

Sursa: zf.ro

Comentarii

comentarii