Acasă Eveniment Trei autoturisme îşi aşteaptă câştigătorii

Trei autoturisme îşi aşteaptă câştigătorii

DISTRIBUIȚI

„Paştele vine în mare viteză” la IuliusMall Timişoara
IuliusMall Timişoara marchează venirea primăverii prin evenimente deosebite şi campanii cu premii consistente pentru cumpărătorii fideli. În perioada 28 martie – 18 aprilie, IuliusMall pune la bătaie trei autoturisme care îşi aşteaptă câştigătorii, anunţând un Paşte îmbelşugat şi plin de surprize.
Sâmbătă, 28 martie, IuliusMall a demarat campania „Paştele vine în mare viteză”, care urmează să se desfăşoare pe parcursul a trei săptămâni. Marea surpriză a acestei campanii este faptul că fiecare săptămână a campaniei va fi marcată de un câştig semnificativ, una dintre cele trei maşini puse la dispoziţie: Ford Ka, Mitsubishi Colt şi Suzuki Splash.
Ca premii zilnice, IuliusMall Timişoara va oferi clienţilor aparate home bread Moulinex, numai bune de preparat cozonacii de Paşte. Pe toată perioada campaniei, toţi clienţii care fac cumpărături de minimum 150 de lei din orice magazin IuliusMall pot participa la tragerea la sorţi.
Tot ce au de făcut este să meargă cu bonurile fiscale la Centrul Info, unde vor primi taloane de participare la această tombolă generoasă. Extragerea premiilor va avea loc în perioada 28 martie – 18 aprilie, după cum urmează: pe 4, 11, respectiv 18 aprilie 2009 câte o maşină, la ora 12.00, iar în celelalte zile câte un home bread Moulinex, zilnic, la ora 17.00.
Luna aprilie va aduce clienţilor IuliusMall şi foarte multe evenimente concretizate în târguri de turism, de flori, precum şi acţiuni specifice care marchează venirea Paştelui: expoziţii de icoane, obiecte artizanale şi ouă încondeiate.
L.P.

Comentarii

comentarii