Acasă Eveniment Trei băieți, prinși imediat după ce au furat dintr-un magazin Profi

Trei băieți, prinși imediat după ce au furat dintr-un magazin Profi

DISTRIBUIȚI

Trei tineri au fost depistați după ce au sustras mai multe bunuri din magazinul Profi de pe Intrarea Lugojului din Timișoara. Aceștia au fost prinși în noaptea de 23 spre 24 septembrie, în zona Badea Cârțan. Dintre cei trei tineri, cu vârste între 14 și 24 de ani, niciunul nu era din Timișoara.

Polițiștii locali aflați în patrulare auto au observat, în jurul orei 00.15, la intersecția dintre străzile Renașterii și S. Bărnuțiu, trei bărbați care, la vederea patrulei, au luat-o la fugă spre Piața Badea Cârțan. Fiind suspectă fuga lor, polițiștii locali au trecut la urmărirea tinerilor.

Băieții au fost prinși la câteva sute de metri de locul în care au fost observați. În momentul reținerii, aceștia aveau asupra lor o geantă cu mai multe bunuri despre care au recunoscut că au fost sustrase din magazinul Profi de pe Intrarea Lugojului.

„Cei în cauză au fost identificați în persoana lui V.A., de 19 ani, cu domiciliul în Lugoj, R.N., de 24 de ani, cu domiciliul în Tomnatic, și C.I., de 14 ani, cu domiciliul în Curtici – Arad. Tinerii au fost predați polițiștilor de la Secția 1 pentru continuarea cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt”, transmite Poliția Locală Timișoara.

Comentarii

comentarii