Acasă Eveniment Trei bărbaţi, care au furat aproape 30.000 de euro dintr-o casă din...

Trei bărbaţi, care au furat aproape 30.000 de euro dintr-o casă din Deta, au fost arestaţi preventiv

356
DISTRIBUIȚI

Trei bărbați cu vârste cuprinse între 41 și 58 de ani au fost arestați preventiv pentru 30 de zile, ei fiind suspectați că au spart o casă din Deta de unde au furat aproape 30.000 de euro.

IPJ Timiș anunţă că furtul s-a petrecut anul trecut, pe 24 noiembrie, scrie tion.ro. Cei trei ar fi intrat într-o casă din Deta de unde ar fi furat 29.300 de euro, 200 de dolari și 1300 de lei. După investigații care au durat aproape cinci luni, polițiștii au reușit să dea de urma hoților.

 „În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat şi violare de domiciliu, bănuiții fiind reținuti pentru 24 de ore și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Timiș. Ulterior, la data de 13 aprilie a.c.,instanța de judecată a emis pe numele acestora un mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile”, au transmis, duminică, reprezentanții IPJ Timiș.

Polițiștii continuă cercetările și încearcă să afle dacă cei trei au mai spart locuințe. Prejudiciul nu a fost recuperat. În timpul anchetei, polițiștii au fost sprijiniți și de colegii de la Brigada de Operațiuni Speciale Timișoara.

Sursa: romaniatv.net

Comentarii

comentarii