Acasă Eveniment Trei hoți de buzunare au încercat să fure de la un bătrân...

Trei hoți de buzunare au încercat să fure de la un bătrân de 88 de ani. Polițiștii locali i-au prins aruncând documentele

DISTRIBUIȚI

Polițiștii locali care patrulau, pe 19 decembrie, în jurul orei 14.00, în zona Piața Maria din Timișoara, au observat în tramvaiul cu numărul 8 trei persoane, două femei și un bărbat, cunoscuți ca făcând parte din categoria hoților din buzunare, care tocmai urcau în tramvai.

La observarea polițiștilor locali, una dintre persoane a aruncat pe jos o folie din plastic în care se aflau mai multe documente medicale și un act de identitate. Legitimându-i pe cei trei, oamenii legii i-au identificatdrept B.A., de 25 de ani și C.A., de 37 de ani, ambele din Timișoara, și B.A., de 38 de ani, din comuna Giroc. La fața locului s-a prezentat și partea vătămată, un bărbat de 88 de ani, dn Timișoara, care a declarat că i-au fost sustrase bunurile.

„Cei trei au fost predați polițiștilor de la Secția 3 pentru continuarea cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt”, transmite Poliția Locală Timișoara.

Comentarii

comentarii