Acasă Eveniment Trei membri ai formației Șuie Paparude, răniți în urma unui accident rutier,...

Trei membri ai formației Șuie Paparude, răniți în urma unui accident rutier, în Timișoara

DISTRIBUIȚI

Trei membri ai celebrei formații Șuie Paparude au suferit răni ușoare în urma unui accident de circulație petrecut pe strada Simion Bărnuțiu din Timișoara.

Mașina lor a fost lovită din spate de o autoutilitară, în timp ce se afla la semafor. Incidentul a avut loc înainte de un concert programat pentru aceeași seară, scrie stirileprotv.ro.

Accidentul s-a petrecut, joi după-masă, în jurul orei 15, pe strada Simion Bărnuțiu din Timișoara, în timp ce membrii formației Șuie Paparude se aflau în oraș pentru a susține un concert programat pentru aceeași seară. În momentul producerii accidentului, mașina în care se aflau artiștii era oprită la semafor.

Coliziunea a avut loc atunci când un șofer de 40 de ani, care conducea o autoutilitară, nu a reușit să oprească la timp și a lovit mașina formației din spate.

Cei răniți, Cezar Stănciulescu, Mihai Dobre și Câmpineanu Mihai, au fost transportați la spital pentru investigații medicale.

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Timiș au confirmat că incidentul a dus la rănirea a trei persoane, toți pasageri în autoturismul condus de o femeie de 44 de ani.

Din fericire, rănile lor nu au fost considerate grave, iar aceștia s-au dus la spital cu propriului autoturism.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Comentarii

comentarii