Acasă Eveniment Trei migranți din India, prinși fără documente de polițiștii locali din Timișoara

Trei migranți din India, prinși fără documente de polițiștii locali din Timișoara

DISTRIBUIȚI
arhivă

Trei migranți din India au fost prinși sâmbătă seară fără documente de polițiștii locali din Timișoara. Cei trei bărbați se plimbau pe strada Remus și s-au dat de gol când au devenit agitați la vederea echipajului. Ulterior, indienii au declarat că au intrat ilegal în România, drept urmare fiind predați polițiștilor de frontieră.

„Polițiștii locali aflați în patrulare pe raza municipiului au depistat în data de 30.07.2022, în jurul orei 21.00, pe strada Remus, un grup de trei bărbați care păreau a fi migranți și care, la observarea patrulei, au devenit agitați. Imediat, polițiștii locali au trecut de verificarea acestora constatând că cei în cauză nu au asupra lor documente care să le ateste identitatea și nici nu dețin acte de ședere în România, declarând că provind din India și au trecut ilegal frontiera. Cei trei, cu vârste de aproximativ 30 de ani, au fost preluați din stradă și predați Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Timișoara pentru continuarea cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat”, transmit reprezentanții Poliției Locale Timișoara.

Anul acesta polițiștii locali aflați în patrulare au depistat zeci de astfel de persoane pe raza municipiului Timișoara, în zone precum Parcul Pădurice, Iulius Town, Gara de Nord sau Calea Sever Bocu.

Comentarii

comentarii