Acasă Actualitate Trei milioane de lei vor fi alocați de CJ Timiș pentru bugetul...

Trei milioane de lei vor fi alocați de CJ Timiș pentru bugetul participativ pe 2022

DISTRIBUIȚI

Consiliul Județean Timiș va aloca în acest an suma de trei milioane de lei pentru o nouă ediție a bugetului participativ. Consilierii județeni au aprobat regulamentul de organizare, în perioada următoare se vor stabili și detaliile aferente inițiativei.

Cetățenii Timișului vor putea în 2022 să aleagă proiecte finanțate din bugetul județului în valoare de trei milioane de lei. Consiliul Județean a aprobat modul de desfășurare al bugetului participativ, după ediția de anul precedent.

Aleșii județeni au decis ca în acest an spre acest buget participativ să meargă o sumă de trei ori mai mare ca și anul trecut. Cu ocazia ultimei ședințe de plen a fost aprobat regulamentul bugetului participativ pe 2022. În scurt timp va fi lansat programul, iar cetățenii vor putea să aleagă spre ce proiect să meargă banii de la bugetul CJ Timiș.

Domeniile alese la această ediție pentru a putea finanțate sunt educație, sănătate, servicii sociale, mediu/protecția animalelor/ecologizare, urbanism și arhitectură, turism, infrastructură de stimulare a economiei și afacerilor, infrastructură IT și de telecomunicații.

Comentarii

comentarii