Acasă Eveniment Trei persoane, prinse în flagrant, în judeţul Timiş, când vindeau două kilograme...

Trei persoane, prinse în flagrant, în judeţul Timiş, când vindeau două kilograme de cannabis

DISTRIBUIȚI

Două persoane din Arad au fost arestate preventiv, pentru 30 de zile, iar alte două sunt cercetate sub control judiciar, după ce au fost prinse în flagrant în timp ce au comercializat două kilograme de cannabis în judeţul Timiş. Poliţiştii de la BCCO şi procurorii de la DIICOT Arad au făcut şapte percheziţii în cele două judeţe. 

”Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Timişoara – Serviciul de Combatere a Criminalităţii Organizate Arad, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T.- Biroul Teritorial Arad, au depistat, în flagrant delict, trei persoane care ar fi comercializat 2 kilograme de cannabis, în  judeţul Timiş. Ulterior, au fost puse în executare 7 şapte mandate de percheziţie domiciliară, la imobilele folosite de bănuiţi, două în judeţul Arad şi cinci în judeţul Timiş. În urma efectuării percheziţiilor, au fost ridicate şi indisponibilizate, în vederea continuării cercetărilor, cannabis-muguri, 1.300 de lei şi un cântar”, transmite IPJ Arad.

Procurorul de caz a dispus măsura reţinerii, pentru 24 de ore, în cazul a patru persoane, iar, ulterior, magistraţii Tribunalului Arad au luat faţă de două persoane măsura preventivă a controlului judiciar, iar, faţă de celelalte două, măsura arestării preventive, pentru 30 de zile.

 Ei sunt acuzaţi de infracţiuni de trafic de droguri de risc, în formă continuată.

SUrsa: news.ro

Comentarii

comentarii