Acasă Administraţie Trei şefi din Primăria Timişoara au salarii mai mari ca Robu. Secretarul...

Trei şefi din Primăria Timişoara au salarii mai mari ca Robu. Secretarul Cojocari, campionul lefurilor

518
DISTRIBUIȚI

pmt

Situaţie ciudată la Primăria Timişoara. Conform declaraţiilor de avere ale şefilor administraţiei timişorene, unii angajaţi au salarii mai mari decât primarul Nicolae Robu.

„Este inadmisibil ca un primar al unui municipiu de mărimea şi complexitatea Timişoarei să aibă salariul de 5.900 de lei. La răspunderea pe care o ai, la volumul de muncă pe care îl ai de depus, este o aberaţie”, declara Robu anul trecut. Salvarea edilului vine de la Universitatea „Politehnica”. Pentru activitățile didactice și de cercetare de la UPT, Robu primește 13.500 de lei pe lună.

Supărarea primarului pare a fi justificată şi de faptul că unii şefi de direcţii din primărie au salarii ceva mai mari. Spre exemplu, Culiţă Chiş, directorul Direcţiei Tehnice, a avut în 2013 un salariu mediu lunar de 6000 de lei. Între 5900 şi 6000 de lei lunar a fost şi salariul Aurei Junie, şefa Direcţiei de Dezvoltare. Campionul lefurilor rămâne însă Ioan Cojocari, alias Johnny de la primărie. În ciuda faptului că a pierdut Biroul Juridic, Cojocari a rămas cu un salariu lunar de peste 6200 de lei.

Nici viceprimarii Timişoarei, Dan Diaconu şi Traian Stoia, nu se pot lăuda cu salarii prea mari. Primul a câştigat în 2013 aproape 5200 de lei lunar, iar cel de-al doilea a câştigat sub 4000 de lei pe lună. Ca un fapt inedit, niciunul dintre cei doi viceprimari nu deţine un autoturism proprietate personală.

Comentarii

comentarii