Acasă Eveniment Trei timișoreni au rămas fără permis de conducere după ce au fost...

Trei timișoreni au rămas fără permis de conducere după ce au fost prinși băuți la volan, chiar de dimineață

487
DISTRIBUIȚI

Miercuri, 11 august, de dimineață, polițiștii din Timișoara au desfășurat o razie în trafic. Au oprit 127 de mașini și au făcut 88 de testări cu aparatul etilotest. S-a constatat că trei dintre persoanele oprite băuseră înainte de a se urca la volan, astfel că le-au fost ridicate permisele de conducere. În total, amenzile au însumat 3.117,5 lei.

La acțiunea desfășurată la Timișoara miercuri, între orele 09.00 și 11.00, au participat polițiștii Serviciului Rutier Timiș și polițiștii Biroului Rutier Timișoara. Scopurile acțiunii a fost „combaterea infracțiunilor contra siguranței circulației pe drumurile publice și menținerea unui climat de ordine și siguranță rutieră”.

„Polițiștii rutieri au reținut pentru 90 de zile 3 permise de conducere pentru «conducerea autovehiculelor pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice», valorile înregistrate de aparatul etilotest fiind de 0.12 mg/l, 0.25 mg/l, 0.37 mg/l alcool pur în aerul expirat. Au fost retrase 2 certificate de înmatriculare. Aceste acțiuni cu caracter preventiv vor continua și în zilele următoare, având rolul de a asigura respectarea normelor rutiere și prevenirea activităților infracționale”, transmit reprezentanții IPJ Timiș.

Comentarii

comentarii