Acasă Eveniment Trei tineri au fost arestați pentru trafic de cannabis – ...

Trei tineri au fost arestați pentru trafic de cannabis – Video

DISTRIBUIȚI

Polițiștii de combatere a criminalității organizate din Arad și procurorii DIICOT au indisponibilizat peste 50 de kilograme de cannabis de la trei bărbați bănuiți de trafic de droguri. Cei trei au fost reținuți și ulterior, arestați.

În data de 19 octombrie, polițiștii au efectuat trei percheziții în Arad, la locuințele a trei bărbați de 22, 28 și 36 de ani, toți din Arad, banuiți de trafic de cannabis. Procurorii DIICOT- Biroul Teritorial Arad au dispus reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a celor trei tineri.

Mihai – Csaba Hegedus este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de trafic ilicit de droguri de risc, în formă continuată. În cursul lunii aprilie 2018, tânărul  a cultivat droguri de risc (cannabis), în zona Malul Mureşului, pentru a le vinde. În data de 19 octombrie, la el acasă au fost găsite 36,66 kilograme de cannabis, din cultura proprie, pe care intenționa să le vândă. Tot la el acasă au mai fost găsite   8,52 kilograme de cannabis, dintr-o altă cultură, în vederea comercializării.

Alexandru Daniel Cosma a fost reținut pentru infracțiunea de trafic ilicit de droguri de risc, în formă continuată. În cursul lunii aprilie 2018, el a cultivat cannabis în zona Malul Mureșului, în scopul de a-l vinde. La percheziția care a avut loc la domiciliul său, au fost găsite 3,40 kilograme de cannabis din cultura proprie pe care intenționa să le vândă. În cursul lunii august 2018, el  a cultivat şi deţinut droguri de risc (două plante de cannabis, în greutate de 3,30 kg masă verde), în scop de comercializare chiar în casa sa din municipiul Arad. Acestea au fost identificate la percheziţie domiciliare efectuată în cursul zilei de vineri.

Valentin Oniță  a fost reținut pentru infracțiunea de trafic ilicit de droguri de risc. În cursul lunii octombrie 2018, el a deţinut şi depozitat 8,52 kilograme de cannabis pentru a le vinde, în casa lui Hegedus. Drogurile au fost găsite la percheziția efectuată vineri.

În urmă perchezițiilor au fost descoperite și indisponibilizate 51,98 kilograme de cannabis, fiind ridicate dispozitive și obiecte utilizate pentru procesarea și comercializarea drogurilor. În data de 20.10.2018, Tribunalul Arad a dispus arestarea preventivă a celor trei tineri, pe o perioada de 30 de zile sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de droguri. Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Arad.

Comentarii

comentarii