Acasă Eveniment Trei tineri au fost prinși făcând scandal și consumând alcool pe domeniul...

Trei tineri au fost prinși făcând scandal și consumând alcool pe domeniul public, chiar în centrul Timișoarei. Unul a aruncat cu sticla de bere după un polițist local

DISTRIBUIȚI

Dimineața de vineri i-a prins pe trei tineri consumând alcool în Piața Victoriei din Timișoara, dar nu la vreo terasă, ci pe domeniul public. Mai mult, erau chiar puși pe scandal. Deși au fost observați de polițiștii locali, aceștia au continuat să facă amenințări. La un moment dat, doi dintre scandalagii au luat-o la fugă, dar au fost interceptați de un alt echipaj. Unul dintre tineri chiar a încercat să arunce cu o sticlă de bere după polițistul local care îl urmărea.

„Polițiștii locali aflați în patrulare, azi dimineață, în Piața Victoriei, în jurul orei 07.10, au observat trei persoane care se deplasau dinspre Piața Huniade, făcând scandal prin strigăte și larmă, două dintre acestea consumând și băuturi alcoolice pe domeniul public. În momentul în care polițiștii locali s-au apropiat de cei trei tineri pentru a-i identifica, aceștia au devenit recalcitranți, trecând la amenințări. Unul dintre ei a rămas pe loc în vederea identificării, fiind sancționat cu 2000 de lei conform Legii 61/1991 pentru consumul de alcool pe domeniul public și tulburarea liniștii publice. Alți doi au fugit, îndreptându-se spre strada Alba Iulia. Un echipaj care se afla în zonă a intervenit pentru a-i opri, timp în care unul dintre tineri a aruncat cu o sticlă de bere spre polițistul local aflat în apropierea sa, acesta ferindu-se în ultima clipă. Tânărul a continuat să fie agresiv și după ce a fost reținut, încercând să lovească polițistul local. Cei doi bărbați de 24 de ani, din Jimbolia, și de 22 de ani, din Caransebeș, au fost reținuți și predați de echipajul de intervenție sosit la fața locului polițiștilor de la la Secția 1 Poliție, pe numele lor fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj”, transmit reprezentanții Poliției Locale Timișoara.

Comentarii

comentarii