Acasă Actualitate Treisprezece amenzi, date joi, la terasele, piețele, târgurile și mijloacele de transport...

Treisprezece amenzi, date joi, la terasele, piețele, târgurile și mijloacele de transport în comun din Timiș

563
DISTRIBUIȚI

Joi, 6 august, polițiștii din Timiș au continuat să supravegheze respectarea normelor impuse pe perioada stării de alertă în locurile aglomerate din județ. Acestora li s-au alăturat, ca și până acum, sub autoritatea Instituției Prefectului, polițiști de frontieră, jandarmi, pompieri, polițiști locali și reprezentanți ai Inspectoratului Teritorial de Muncă, Direcției Sanitar-Veterinare, Direcției de Sănătate Publică si cei de la Protecția Consumatorului.

Joi, la nivelul întregului județ, au fost verificate 87 de societăți comerciale. În urma controalelor, au fost acordate 13 sancțiuni contravenționale: nouă pentru „nerespectarea măsurilor de protecție individuală conform prevederilor Legii 55/2020 pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de Covid-19” și patru „la Legea 61/1991 pentru încălcarea normelor de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice”, după cum transmit reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliției Timiș.

„Mulțumim operatorilor economici care au respectat normele de protecție împotriva răspândirii infecțiilor cu noul coronavirus, dar și tuturor cetățenilor care au înțeles importanța măsurilor sanitare. Acțiunile de acest gen continuă zilnic în vederea conștientizării privind necesitatea respectării măsurilor de distanțare. Facem apel la cetățeni să respecte măsurile de protecție sanitară și de distanțare fizică pentru a-și proteja propria sănătate și viața, dar și pentru a-i proteja pe cei din jur.Sănătatea și siguranța cetățenilor sunt prioritare!”, țin să mai precizeze aceștia.

Comentarii

comentarii