Acasă Eveniment Tren deraiat în Hunedoara

Tren deraiat în Hunedoara

DISTRIBUIȚI

Cinci vagoane ale unui tren marfar au deraiat, joi, pe Magistrala 200 Arad-Simeria, la ieșirea din Stația CF Zam către Câmpuri-Surduc, judeţul Hunedoara. Circulația feroviară se desfăşoară pe un fir pe M 200 Arad-Simeria, până la remedierea problemei, anunţă Infotrafic.

Traficul feroviar se desfăşoară, joi, pe un singur fir, între staţiile Zam şi Câmpuri Surduc, din judeţul Hunedoara, după ce cinci vagoane ale unui tren de marfă privat au deraiat. Vagoanele deraiate făceau parte dintr-un convoi de 20 care aparțin trenului de marfă 30684.

“Trenul de marfă, care aparţine operatorului privat DB Cargo Rail România, are în compunere 20 de vagoane şi circula în tranzit pe relaţia Curtici – Giurgiu Nord. La faţa locului echipele feroviare de intervenţie ale Regionalei CF Timişoara vor acţiona pentru repunerea pe şină a vagoanelor cu un tren de ajutor cu vinciuri, care va fi îndrumat din staţia Simeria”, anunţă CFR într-un comunicat de presă.

Circulația feroviară se desfăşoară pe un fir pe M 200 Arad-Simeria, până la remedierea problemei. Vagoanele sunt descoperite, încărcate cu role de hârtie și nu prezintă alte pericole, potrivit Infotrafic.

Cauzele acestui eveniment feroviar vor fi stabilite de comisia de anchetă, mai informează CFR.

Comentarii

comentarii